Nyttig tacos i salladsblad
Ett nyttigt tacosrecept utan bröd. Istället lägger du alla goda ingredienser i ett salladsblad. Gott, enkelt och helt veganskt! Om du vill lyxa till din tacos lite extra kan du pickla rödlök och göra egen ärtguacamole (länk till recept nedan). Svårighetsgrad: Enkel
Portioner 4
Tillagningstid 15 minuter minuter
Ingredienser
- 500 g Tacokryddad växtbaserad färs
- 1 kruka romansallad
- 0,5 burk tacosås
- 1 st tomat
- 1 burk majs
- 0,5 kruka koriander
- 120 g riven vegansk ost
- 0,5 burk Vegan Ch**se Dip
- 0,5 burk Tangy Apple Salsa
Recept
- Om du vill göra egen picklad rödlök (ca.15 min) och ärtguacamole (ca. 10 min) - börja då med dessa som första steg.
- Stek den frysta tacokryddade vegofärsen enligt anvisningarna på förpackningen.
- Hacka grönsakerna och lägg upp i skålar.
- Separera salladsbladen och lägg dem på serveringsfat.
- Fyll ditt salladsblad med tacofärs och grönsaker. Toppa med tacosås, äppelsalsa, Vegan Ch**se Dip och ärtguacamole. Strö lite Vegan Ch**se på toppen.