Grillade Tacoburgare
Tacos på grillen! Dessa goda tacoburgare grillas med tacokryddad formbar färs (vegansk) och Vegan Ch**se som smälter över burgaren, innan du toppar med goda smaker av bl.a. äppelsalsa och Ch**se Dip. En riktigt god burgare med härliga tacosmaker och lågt klimatavtryck. Enjoy!
Portioner 4
Tillagningstid 30 minuter minuter
Ingredienser
- 320 g Tacokryddad växtbaserad färs
- 120 g riven vegansk ost
- 1 kruka grönsallad
- 1 st rödlök (skurna i tunna skivor)
- 3 st tomater (skurna i skivor)
- 4 st veganska hamburgerbröd
- 1 burk Tangy Apple Salsa
- 0,5 burk Vegan Ch**se Dip
- 100 g vegansk vitlöksås
Recept
- Ta upp vegofärsen från frysen och låt den tina i rumstemperatur cirka 30 minuter, detta så den ska gå att forma.
- Forma vegofärsen till 4 burgare, pensla med olivolja (så de inte fastnar på grillen) salta och peppra.
- Grilla burgarna på grillen på medelvärme på båda sidorna, i ca 5 min/sida.
- Toppa burgarna med Vegan Ch**se och grilla ytterligare ca 4 min till osten smält.
- Montera burgaren; lägg på salladsblad, vitlöksås, tomatskivor, rödlöksskivor och hamburgare med ost. Toppa med Apple Salsa, Vegan Ch**se Dip och överdelen av brödet.
- Servera med chili Tortilla Crisps