Rödbetshummus

Letar du efter en god dippa som är enkel att slänga ihop så har du hittat rätt! Rödbetshummus är en krämig och smakrik hummus som får en härligt röd färg av rödbetorna. Den är enkel att tillaga och passar utmärkt till såväl tapas som tacos  dessutom ett trevligt tillbehör till förrätten eller lunchen.
Portioner 6
Tillagningstid 25 minuter

Ingredienser

  • 380 g kokta kikärtor
  • 200 g kokta rödbetor
  • 1-2 st vitlöksklyftor, skalade och hackade
  • 0,5 dl olivolja
  • 3 msk tahini
  • 2 tsk spiskummin
  • 0,5 tsk cayennepeppar
  • 1 st medelstor citron (saften)
  • salt

Recept

  • Mixa alla ingredienser utom salt i en matberedare.
  • Smaka av med salt och eventuellt extra cayennepeppar om du gillar den stark.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Produkter i receptet

Denna produkt saknar relaterade produkter

Produkter i receptet

Denna produkt saknar relaterade recept

Goda recept på tacos

Denna produkt saknar relaterade recept

Goda recept på tacos

Denna produkt saknar relaterade recept
Search